fotoshoot & visagie
Maak jouw showbizzevent tot een onvergetelijk succes met unieke haarcreaties en professionele visagie.

Make-up artist bij fotoshoot 

Ben jij op zoek naar een make-up artist die jouw fotoshoot met de nieuwste mode uniek en krachtig helpt neerzetten? Staat er een fotosessie op de planning voor jouw personal branding? Organiseer jij een (zakelijk) event en wil je meerdere mensen laten opmaken? Of wil je professioneel opgemaakt worden en behandeld worden als een echte glamourstar Dan is B en R de plek voor jou!

Brenda van Deuren is naast topvisagist, een zeer ervaren en vakkundige hairstylist. Als echte beautyprofessional haalt zij het allermooiste bij mensen naar boven. Jouw fotoshoot levert met haar gedrevenheid gegarandeerd spetterende en originele beelden op!

Visagist voor film, tv & theater 

Jij weet als geen ander dat de juiste make-up enorm belangrijk is in de wereld van film, tv en theater. De kleinste oneffenheden zijn zichtbaar. Je wilt bovendien niet, dat jouw ster er door de felle studiolichten glimmend, bleek of vermoeid uitziet. De presentator of acteur moet in de schijnwerpers juist op een natuurlijke manier stralen. Van begin tot het eind. Een professionele visagist op de set is dus onmisbaar!

B en R is expert op het gebied van showmake-up, glitter en glamour. Gecombineerd met creatieve kapsels steelt jouw cast zeker weten de show!

Brenda van Deuren

Topstylist en eigenaar van dé kapsalon in Alphen aan den Rijn! 

Brenda zit al ruim 25 jaar in het vak, het is haar passie en haar leven! In 2016 won zij de Big Beauty Award en haar kapsalon werd twee keer op rij (in 2018 en 2019) uitgeroepen de beste salon in de gemeente Alphen aan den Rijn. In 2017 en 2020 werd zij bij de Coiffure Award tot de beste 15 hairstylisten van Nederland verkozen! Weer een stapje dichter bij haar droom: de prestigieuze Coiffure Award mee naar huis nemen.

“De wereld van de showbizz heeft mij altijd aangetrokken. Ik vind het fantastisch om iemand voor de camera of op het witte doek te laten shinen met de juiste make-up en een mooi kapsel.”

Wil jij ook jouw showbizzevent tot een ongekend succes maken? Neem dan gerust contact op!

contact

Hooftstraat 72
2406 GL Alphen aan den Rijn

Tel. 0172 - 47 38 48
info@benrhairexpert.nl
www.benrhairexpert.nl

openingstijden
Maandag
Dinsdag 
Woensdag     
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur 
8.00 - 16.00 uur
Gesloten

 © 2022  BR Hair & Make-up Expert