onze br experts

Toen de vorige eigenaren Brenda van Deuren vroegen of zij interesse had om de kapsalon aan de Hooftstraat 72 over te nemen, hoefde zij niet lang na te denken. “Deze nieuwe stap past helemaal bij mijn ambities een grote kapsalon met een team te runnen en uiteindelijk meerdere zaken door het hele land te openen!” B en R Hair & Make-up Expert heeft een team om trots op te zijn; specialisten met passie voor het vak. We doen waar we goed in zijn!

vacatures

Heb jij een echte passie voor het kappersvak? En zou je graag in een professioneel en vriendelijk team willen werken? Wij hebben op dit moment verschillende leuke vacatures!

Topstylist 24 - 38 uur

Wordt jij er écht blij van om iedereen mooier te maken met een passend kapsel? Dat kan in het team van B en R Hair & Make-up Expert! Jij kan de wens van klanten goed vertalen naar wat bij hem of haar past. Je kunt hen voorzien van professioneel advies, knippen, kleuren en klanten ontvangen. Jij zorgt ervoor dat klanten stralend de salon weer verlaten!

Wij zoeken een zelfstandige en gezellige haarstylist die:
- ruime ervaring heeft als haarstylist
- diverse kleurbehandelingen kan uitvoeren
- Zelfstandig advies kan geven 
- kan adviseren over onze producten
- het leuk vindt om in een ervaren team te werken
- collegiaal, servicegericht, sociaal en gastvrij is
- woonachtig is in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Leerling / stagiair(e)

B en R Hair & Make-up Expert is een goede omgeving om alles te leren over het kappersvak. Ben jij enthousiast, leergierig en sociaal? Dan hebben wij voor jou een leuke werkplek met doorgoeimogelijkheden!

Barbier

Heb je ervaring als barbier? Ben je een perfectionist die de strakste contouren kunt zetten? Ben je makkelijk in de omgang en zorg je ervoor dat klanten speciaal voor jou naar de salon toe komen? Wij willen ons team heel graag aanvullen met een herenkapper / barbier!

Past één van deze functies goed bij jou?
Neem dan contact op:
Brenda: 06 - 54 70 51 91
info@benrhairexpert.nl

ons team

BRENDA
Topstylist / Eigenaresse

Als zestienjarige volgde Brenda haar meisjesdroom en startte zij als kapster. Ruim 25 jaar later is het nog steeds haar passie en haar leven. In 2016 opende zij de deuren van haar eerste eigen zaak. Een gezellige kleinschalige kapsalon in Alpen aan de Rijn. Eind 2020 werd zij eigenaresse van B en R Hair & Make-up Expert.

ANJA
Topstylist

De kapsalon mag al meer dan 40 jaar gebruik maken van de expertise van Anja. Ze is enorm sociaal en vindt het heerlijk om met mensen om te gaan. “Ik geniet er na al die jaren nog steeds van om mensen mooi te maken en te laten stralen.“

CARIN
Topstylist

Al ruim 25 jaar is Carin een vast gezicht van de kapsalon. Zij wilde vroeger graag iets creatiefs met haar handen doen, het kappersvak bleek een schot in de roos te zijn! “Als mensen zelfverzekerd en met een glimlach de deur uitgaan is mijn dag goed!”

ELLEN
Topstylist / Krullen Expert

Ellen is onze krullenspecialist. Dit doet ze doormiddel van de 3D kniptecniek. Al meer dan 40 jaar is het kappersvak haar passie. Wil jij je krullen beter laten uitkomen? Dan zit je bij Ellen goed!

BREX THE LION
Mascotte wiens haar altijd goed zit

Kennen jullie Brex al? Zijn naam staat – hoe kan het ook anders – voor B en R Expert. Onze trouwe vriend draagt een mooi verhaal met zich mee. Met de leeuw als haar sterrenbeeld voelde Brenda dat zij Brex moest kopen. Hij staat symbool voor kracht en doorzettingsvermogen en dát heeft gebracht waar zij nu is!

contact

Hooftstraat 72
2406 GL Alphen aan den Rijn

Tel. 0172 - 47 38 48
info@benrhairexpert.nl
www.benrhairexpert.nl

openingstijden
Maandag
Dinsdag 
Woensdag     
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur 
8.00 - 16.00 uur
Gesloten

 © 2022  BR Hair & Make-up Expert