onze br experts

Toen de vorige eigenaren Brenda van Deuren vroegen of zij interesse had om de kapsalon aan de Hooftstraat 72 over te nemen, hoefde zij niet lang na te denken. “Deze nieuwe stap past helemaal bij mijn ambities een grote kapsalon met een team te runnen en uiteindelijk meerdere zaken door het hele land te openen!” B en R Hair & Make-up Expert heeft een team om trots op te zijn; specialisten met passie voor het vak. We doen waar we goed in zijn!

BRENDA
Topstylist / Eigenaresse

Als zestienjarige volgde Brenda haar meisjesdroom en startte zij als kapster. Ruim 25 jaar later is het nog steeds haar passie en haar leven. In 2016 opende zij de deuren van haar eerste eigen zaak. Een gezellige kleinschalige kapsalon in Alpen aan de Rijn. Eind 2020 werd zij eigenaresse van B en R Hair & Make-up Expert.

ANJA
Topstylist

De kapsalon mag al meer dan 40 jaar gebruik maken van de expertise van Anja. Ze is enorm sociaal en vindt het heerlijk om met mensen om te gaan. “Ik geniet er na al die jaren nog steeds van om mensen mooi te maken en te laten stralen.“

CARIN
Topstylist

Al ruim 25 jaar is Carin een vast gezicht van de kapsalon. Zij wilde vroeger graag iets creatiefs met haar handen doen, het kappersvak bleek een schot in de roos te zijn! “Als mensen zelfverzekerd en met een glimlach de deur uitgaan is mijn dag goed!”

MANON
Topstylist

Manon zit al sinds haar zestiende in het kappersvak en werkt nu alweer 3 jaar bij ons in de zaak. Ze is sociaal, nieuwsgierig en creatief. Het vak is haar op het lijf geschreven. “Mensen mooi maken in een gezellige en ontspannen sfeer, ik vind het heerlijk!”

SHARON
Hairstylist / Color Expert

Sharon is sinds juni 2020 werkzaam in onze kapsalon. Als meisje had zij maar één droom: kapster worden. Haar oma én de hond waren vaak de klos, met hun haar vol kleine elastiekjes. “Als mijn klanten blij de deur uitlopen geeft mij dat zoveel energie!”

ROSELLE
Salon assistent

Roselle is onze nieuwste aanwinst. Als klein meisjes wilde zij al kapster worden, altijd was zij bezig met het haar van haar moeder. “Ik vind het supertof om steeds meer technieken te leren en mensen nog mooier te maken!“

SENNA
Salon Assistent

Senna is een van de nieuwe gezichten in ons team. Als kind was zij al bezig met de schaar om barbies te knippen. Ze was dan ook enorm nieuwsgierig naar het kappersvak. “Ik zit inmiddels echt op mijn plek. Mensen blij en zelfverzekerd de deur uit zien lopen vind ik zo leuk!”

BREX THE LION
Mascotte wiens haar altijd goed zit

Kennen jullie Brex al? Zijn naam staat – hoe kan het ook anders – voor B en R Expert. Onze trouwe vriend draagt een mooi verhaal met zich mee. Met de leeuw als haar sterrenbeeld voelde Brenda dat zij Brex moest kopen. Hij staat symbool voor kracht en doorzettingsvermogen en dát heeft gebracht waar zij nu is!contact

Hooftstraat 72
2406 GL Alphen aan den Rijn

Tel. 0172 - 47 38 48
info@benrhairexpert.nl
www.benrhairexpert.nl

openingstijden
Maandag
Dinsdag 
Woensdag     
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 21.00 uur
9.00 - 18.00 uur 
8.00 - 16.00 uur
Gesloten

 © 2021  BR Hair & Make-up Expert