make-up
Is er een speciale gelegenheid waar jij er op je best wilt uitzien? Laat je door onze topvisagisten onderdompelen in de wereld van make-up en beauty. 

VISAGIE

van warme avondmake-up tot natural look 

Heb je een belangrijke presentatie en wil je een professionele en frisse indruk maken? Ga je op een speciale date en wil je er op je allermooist uitzien? Of heb je een galafeest waar jij een onvergetelijke entree wilt maken?

Geniet bij een van onze topvisagisten van een uitgebreide make-up beautybehandeling! Zij weten als ervaren professionals als geen ander hoe zij jouw sterke kanten moeten accenturen. Zo kun jij je onbezorgd en relaxt overgeven aan een heerlijke moment voor jezelf. Met als resultaat een fantastische look die past bij jou en de gelegenheid. De ultieme boost voor je zelfvertrouwen. Natuurlijk werken ons visagisten met de beste producten, zodat jij er de hele dag of avond fantastisch uitziet.

Wil jij ook je make-up laten doen door een van onze ervaren topstylisten? Boek dan direct online een afspraak.

Bruidsmake-up 


Op jouw grote dag zijn niet alleen alle ogen op jou gericht, er loopt ook een fotograaf rond die elk moment tot in detail vastlegt met een scherpe cameralens. Jij wilt er dus stralend uitzien, zodat je nog lang kunt nagenieten van de mooie foto’s.

Ontdek tijdens een proefsessie welke make-up het beste past bij de kleur van je ogen en de vorm van je gezicht. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een prachtig bruidskapsel.

Lees snel verder over het laten doen van je bruidsmake-up en haar. Je kunt natuurlijk ook direct online een proefsessie boeken om je haar en make-up te laten doen!

Wenkbrauwen & wimpers

Wenkbrauwen en wimpers bepalen voor een groot deel de uitdrukking van je gezicht. Ze zijn bovendien belangrijk voor je uitstraling.

Wil jij je wenkbrauwen op een mooie en natuurlijke manier laten opvallen? Laat je wenkbrauwen verven, epileren of waxen door een van onze topvisagisten. In een mooie kleur en vorm die bij jou past.

Je kunt bij ons ook wimperextensions laten zetten. Dit zorgt voor vollere, langere en gekrulde wimpers. Mascara is niet meer nodig! Je krijgt een mooie, intense look die er nog steeds natuurlijk uitziet.

Fotoshoot & visagie 

Wil jij knallende make-up voor tv, theater of in de studio? Ben je op zoek naar een professionele visagist voor een fotoshoot?

Brenda van Deuren, eigenaar en topstyliste, is specialist op het gebied visagie voor fotoshoots, film en theater. Ook voor trendy kapsels en opvallende haarcreaties ben je bij haar aan het goede adres!

Meer weten? Lees dan snel verder. Of boek direct online een afspraak.

contact

Hooftstraat 72
2406 GL Alphen aan den Rijn

Tel. 0172 - 47 38 48
info@benrhairexpert.nl
www.benrhairexpert.nl

openingstijden
Maandag
Dinsdag 
Woensdag     
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur 
8.00 - 16.00 uur
Gesloten

 © 2022  BR Hair & Make-up Expert